top of page
Søk
18. mars 20221 min lesing
Sjokoladekake
Ingredienser Nic pappbeger 160 ml 2 kuler sjokoladeis Nic Hard Chocolate Nic kjekshjerte Nic isskje Antall porsjoner: 1 Bruksanvisning...
160
18. mars 20221 min lesing
Alaska
Ingredienser Nic pappbeger 350 ml 2 kuler blåbæris 1 kule vaniljeis Nic Hvit sjokoladetopping Nic Blåbærtopping Ferske blåbær Nic...
150
18. mars 20221 min lesing
Summer burst
Ingredienser Nic Pappbeger 230 ml 1 kule jordbæris 1 kule pæreis 1 kule vaniljeis Nic Hvit sjokoladetopping Nic Jordbærtopping Nic...
170
18. mars 20221 min lesing
Pool side
Ingredienser Nic Pappbeger 160 ml Softis eller 2 kuler vaniljeis Nic Sitron/Limetopping Nic Kirsebærtopping Nic parasoll Ferske kirsebær...
130
16. mars 20223 min lesing
Anders hjelper iskrem-gründerne i gang
Gelato har kommet for å bli, det er alle enig om. Men hva må til for å lykkes med produksjon og salg av håndlaget italiensk iskrem?...
560
16. mars 20224 min lesing
Mia og Boris går «all in» på gelato
Mia Christina Nilsen og Boris Praljak, bedre kjent som Mia og Boris fra Café Victor i Arendal, puster ut etter en hektisk gelato-sommer,...
570
16. mars 20223 min lesing
Fotballfeber og hjemmelaget is
Tor Sevaldsen er Kristiansunds eget bakeri, med egen bakerbutikk der det serveres både frokost og lunsj, kaker, kaffe – og kuleis. Og det...
210
16. mars 20221 min lesing
Vegansk og like godt
Du har sikkert lagt merke til at det blir stadig vanligere å få besøk av veganere og andre som unngår melk og meieriprodukter. Men det...
250
16. mars 20221 min lesing
Vår beste oppskrift på hjemmelaget softis
5450 g melk 2150 g fløte 300 g glucose (art.nr. 34072) 1500 g sucrose (art.nr. 47001) 130 g skummet melkepulver (art.nr. 12040) 100 g...
1210
16. mars 20222 min lesing
– It’s all about the taste
Den australskfødte gründeren og donut-dronningen Talor Browne er klokkeklar på hvor nøkkelen til suksess ligger: Det handler om smak. Og...
290
16. mars 20221 min lesing
Ananas-gelato med pasjonsfrukt-variegato
Hvit base: 1030 gram melk 160 gram fløte 210 gram sukrose (art. nr. 47001) 50 gram skummetmelkpulver (art. nr. 12040) 50 gram Fabbri...
220
16. mars 20221 min lesing
Den perfekte basen for gelato med alkohol?
Hva med en hvitvinsorbet som aperitif før maifesten, en sjampanjesorbet til kickoff-møtet eller en vodkagelato som hvilerett? Sprit opp...
450
16. mars 20221 min lesing
Panna Cotta-gelato med salt smørkaramell-variegato
Panna cotta er en av de mest populære gelatosmakene, enten du lager en lekker iskake eller serverer den i din gelatodisk! Her er vår...
320
16. mars 20221 min lesing
Imponere kundene med hjemmelagde ispinner og iskaker
Jo varmere det blir i været, desto bedre smaker det med hjemmelaget iskrem, forvandlet til fantasifulle ispinner og superlekre iskaker....
150
16. mars 20221 min lesing
Vis hvem som lager den beste gelatoen!
Med egen logo og design på begeret gir du iskremen din et navn – et navn som blir med glade iskremspisere ut i verden, enten det er som...
180
16. mars 20222 min lesing
Slik lager du Gelato Stracciatella
Historien skal ha det til at Enrico Panattoni, eieren av Ristorante Marianna i den norditalienske byen Bergamo, fikk ideen til den...
5190
15. mars 20221 min lesing
Mermaid waffle
Ingredienser Idun Kenni Bubble Waffel Mix To kuler valgfri farget iskrem Unicorn Topping Nic Blå Perler Blått sukkerspinn Sukkerpynt "Den...
270
3. mars 20221 min lesing
Mermaid donut
Ingredienser Donut (Se Idun Kundeportal) Nic Jordbærdypp Nic Blå perler Krem Sukkerpynt "Den lille havfruen" Slik gjør du Dypp donuten i...
200
3. mars 20221 min lesing
Mermaid shake med donut
Ingredienser 3 skopor vaniljglass 1 dl mjölk Nic Blue Monster topping Nic Grönt Äpple topping Nic Jordgubbsdopp Nic Unicorn pärlor Mini...
240
3. mars 20221 min lesing
Mermaid shake
Ingredienser 3 kuler vaniljeis 1 dl melk Nic Blåbærtopping Nic Bringebærtopping Nic Jordbærtopping Nic Kulrøt strøssel Nic Unicornperler...
160
bottom of page