Panna cotta er en av de mest populære gelatosmakene, enten du lager en lekker iskake eller serverer den i din gelatodisk! Her er vår oppskrift på panna cotta-gelato, servert med vår superpopulære salt smørkaramell-variegato.
Hvit base:
1030 gram melk
160 gram fløte
210 gram sukrose (art. nr. 47001)
50 gram skummet melkepulver (art.nr. 12040)
50 gram Nic Fabbri Belpanna base 50 (art. nr. 410038)
Du trenger også
100 gram Nic Fabbri panna cotta delipaste (art. nr. 410047)
Valgfri mengde Nic Fabbri Salt Smørkaramell variegato (art. nr. 410023)
Slik går du frem:
Lag hvit base slik du vanligvis lager den. Vi anbefaler alltid å gi den hvite basen minst 12 timers modningstid før den brukes.
Tilsett Panna Cotta-pasta
Lag gelato i din batchfryser/gelatomaskin.
Ringle salt smørkaramell variegato mellom lagene eller kun på toppen av gelatoen.
Comments