Hvit base:
1030 gram melk
160 gram fløte
210 gram sukrose (art. nr. 47001)
50 gram skummetmelkpulver (art. nr. 12040)
50 gram Fabbri Belpanna base 50 (art. nr. 410038)
Du trenger også
100 gram Fabbri delipaste ananas (art. nr. 410050)
Fabbri pasjonsfrukt variegato, valgfri mengde (art. nr. 410043)
Slik går du frem:
Lag hvit base slik du vanligvis lager den.
Vi anbefaler å gi den hvite basen minst 12 timers modningstid før den brukes.
Tilsett ananas-pasta.
Lag gelato i din batchfryser/gelatomaskin.
Ringle pasjonsfrukt-variegato mellom lagene eller kun på toppen av gelatoen.
TIPS: Det står beskrevet anbefalt mengde pasta per kilo hvit base på boksen. Men ønsker du svakere eller sterkere smak er det bare å justere mengden til du finner ditt foretrukne blandingsforhold
Commentaires